مدیریت توزیع بیماران کرونایی در تهران
- مدیریت توزیع بیماران کرونایی در تهران
به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، نادر توکلی، با اشاره به اینکه 250 نفراز افراد سالم در منطقه 18 تست پی سی آر داده اند که 95 تست مثبت اعلام شده است، افزود: این امر نشان میدهد که تماس با فرد آلوده هفت تا 10 روز بعد وارد فاز وایرال میشود.
وی با اشاره به افزایش بودجه برای انجام تعداد تستهای بیشتر، گفت: اقدام به انجام تست از افرادی نمودیم که یکی از اعضای درجه یک خانواده آنها مبتلا به کووید 19 بود و چون دقت پی سی آر اکنون 65 درصد است، لذا از این 250 نفر میتوان گفت که 150 نفر آلوده هستند.
توکلی با اشاره به اینکه بیشترین شیوع در جمعهای خانوادگی و دورهمی ها مشاهده میشود، افزود: اگر پروتکلها رعایت و دورهمی ها حذف شود، بیشترین تأثیر را در کنترل بیماری دارد.
وی ضمن بیان مشکلات ناشی از بحران کووید 19 برای کادر پزشکی، ادامه داد: ترکیب توزیع بیمار برای مدیریت در تهران متوازن شده است به طوری که 35 تا 37 درصد بیماران کرونایی را بخش دولتی، 30 تا 33 درصد بخش خصوصی و 30 درصد هم نهادهای عمومی غیردولتی مثل نیروهای مسلح و تأمین اجتماعی پوشش میدهند.
توکلی با اشاره به اینکه در تهران بالغ بر 7 هزار بیمار کرونایی نیازمند بستری بودند، اظهار کرد: توسعه اورژانس و بهره مندی از متخصصان طب اورژانس در مدیریت درمان کمک کننده بود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران، با اظهار تأسف از اینکه رشته طب اورژانس مغفول واقع شده است، ادامه داد: اقبالی برای انتخاب این رشته وجود ندارد که این امر در دراز مدت مشکل ساز خواهد بود و نوع نگاه سازمان نظام پزشکی به عنوان خانه صنفی پزشکان برای ما مهم است و بخشی از توانمندیهای حوزه رشته ما برای تعاملات آموزشی کمک کننده بوده و میتواند ارزش افزوده ایجاد کند.
وی خاطرنشان کرد: درآمدها یک چهارم شده و مالیاتها افزایش داشته است و در بهترین حالت اگر کارکرد یک همکار متخصص طب اورژانس در بیمارستان 80 میلیون باشد در نهایت آنچه دست پزشک را میگیرد 10 تا 11 میلیون تومان خواهد بود که کمر همکاران را شکسته است.